top of page

Group

Public·15 members

Ledeno Doba 3 Ceo Film Na Srpskom Download 22


Ledeno doba 3 ceo film na srpskom download 22
Ledeno doba 3 (Ice Age: Dawn of the Dinosaurs) je animirani film iz 2009. godine, koji je nastavak filma Ledeno doba 2: Otapanje iz 2006. godine. Film je režirao Carlos Saldanha, a glasove su pozajmili Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah i drugi. Film je bio veliki komercijalni uspeh, zaradivši preko 886 miliona dolara širom sveta.


Film prati avanture grupe životinja koje žive u ledenom dobu, a koje se suočavaju sa novim izazovima kada otkriju podzemni svet prepun dinosaurusa. Glavni junaci su mamut Mani, lenjivac Sid, sabljasti tigar Dijego i veverica Skret. Mani i njegova supruga Elijen očekuju bebu, Dijego se oseća isključenim iz grupe i razmišlja o odlasku, a Sid nađe tri jaja dinosaurusa i usvoji ih kao svoje. Međutim, kada se izlegu bebe dinosaurusa, Sid biva otet od strane njihove prave majke, koja ga odvede u podzemni svet. Mani, Elijen, Dijego i ostali kreću u potragu za Sidom, uz pomoć jednookog lasice Baka, koja tvrdi da je lovac na dinosauruse.


Download: https://t.co/KqzamsaG1Y


Film je dostupan za preuzimanje na internetu na srpskom jeziku, ali se ne preporučuje da se to radi bez dozvole autora ili distributera filma. Preuzimanje filma bez plaćanja može biti ilegalno i kažnjivo u nekim zemljama. Takođe, preuzimanje filma može biti opasno za računar ili mobilni uređaj, jer može sadržati viruse ili malver. Zato je bolje da se film gleda na legalnim platformama ili kupi na DVD-u ili Blu-ray-u.


Ako želite da pogledate film Ledeno doba 3 na srpskom jeziku, možete to učiniti na nekim od sledećih sajtova:  • [HBO GO]: Ovo je platforma za strimovanje filmova i serija koja nudi veliki izbor sadržaja. Da biste gledali film Ledeno doba 3 na HBO GO-u, potrebno je da imate pretplatu na ovu uslugu i da se registrujete sa svojim podacima. Film Ledeno doba 3 možete pronaći u kategoriji Dečji filmovi.  • [Pickbox]: Ovo je još jedna platforma za strimovanje filmova i serija koja ima bogatu ponudu različitih žanrova. Da biste gledali film Ledeno doba 3 na Pickbox-u, takođe je potrebno da imate pretplatu i da se prijavite sa svojim podacima. Film Ledeno doba 3 možete pronaći u kategoriji Animirani filmovi.  • [CineStar TV]: Ovo je televizijski kanal koji emituje filmove i serije različitih žanrova. Da biste gledali film Ledeno doba 3 na CineStar TV-u, potrebno je da imate kablovsku ili satelitsku televiziju koja nudi ovaj kanal u svom paketu. Film Ledeno doba 3 se povremeno prikazuje na ovom kanalu, pa je potrebno da pratite raspored emitovanja.
Nadamo se da ste uživali u ovom članku i da ste saznali nešto novo o filmu Ledeno doba 3. Ako vam se film svideo, možete pogledati i ostale delove ovog popularnog serijala, kao i druge animirane filmove koji su zabavni za celu porodicu.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page